Главная » Архів матеріалів

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 21 »

Методические рекомендации по использованию визуальной наглядности на уроке английского языка:

Метод использования картинок на уроке иностранного языка считается одним из наиболее популярных и уникальных. В преподавании наглядные материалы используются давно, причём в самых разных методических целях. На уроке иностранного языка, картинка может быть использована как демонстрационный, так и раздаточный дидактический материал.
В чем заключаются преимущества использования картинки как средства обучения иностранному языку?
Во-первых, картинка непроизвольно активизирует память, мышление и воображение учеников.
Во-вторых, применение наглядных материалов помогает значительно сократить долю родной речи на уроке иностранного языка.
Картинка может использоваться как средство, стимулирующее учащихся на высказывание нужного содержания, с использованием необходимого языкового материала, презентации новой лексики, тренировки произношения и написания слов, для проведения диктантов и ролевых игр.
И наконец, картинка – это простой, легкий и интересный в использовании материал, который может сделать урок эффективным и занимательным.
Задача преподавателя  – правильно подобрать задания в завис ... детальніше →

Переглядів: 262 | Додано 14.10.2015

1. Не смотрите телевизор. Никогда. 2. Не возвращайтесь к людям, которые вас предали. Они не меняются. 3. Пришла в голову идея? Запишите. Когда-то она вам пригодиться! 4. Опаздываете? Найдите способ предупредить об этом. Это не так сложно. 5. Не смейтесь над чужими мечтами. Подумайте над своими. 6. Говорите правду, и тогда не придется ничего запоминать. 7. Не распространяйте сплетни. Ни к чему хорошему они не приведут. 8. Вежливость покоряет города. Пользуйтесь почаще, господа. 9. Умейте признавать свои ошибки. 10. Откажитесь от привычки всё время жаловаться. Никого не интересуют чужие проблемы. 11. Есть такая штука как «Двигаться дальше несмотря ни на что». Попробуйте, поможет. 12. В непонятных ситуациях всегда ложитесь спать. Также в любых ситуациях полезно помнить, что "и это пройдет". 13. Даже при серьёзной ссоре не пытайтесь задеть человека за живое... Вы помиритесь (скорее всего), а слова запомнятся надолго... 14. В начале дня делайте самое трудное и неприятное дело. Когда вы сделали его — остаток дня вас не одолевают ненужные мысли. 15. Никто никому ничего не должен. Забудьте слово "должен". Вы ... детальніше →

Переглядів: 251 | Додано 14.10.2015

Смотрите сериалы и фильмы с двойными субтитрами и переводом слов

English-school.vitant.com.ua

Переглядів: 559 | Додано 14.10.2015

Переглядів: 321 | Додано 13.10.2015

   Якщо у літературного твору є зміст, передмова, введення або вступ, - їх необхідно пропрацювати насамперед. При цьому, під "опрацьовуванням" мається на увазі наступне: Ви повинні звернути увагу на структуру тексту (при опрацьовуванні змісту) і на ту оглядову інформацію, яка приведена у введенні, вступі. З цієї інформації в більшості випадків Вам повинно стати ясно, про що йтиме мова у книзі.

   Ученими і практикою доведено, що коли людина має чітке уявлення про те, що вона читатиме, - то вона робить це набагато ефективніше, ніж якщо занурюється в читання за принципом "з місця в кар'єр".

   Під час читання необхідно прагнути сприймати інформацію не у вигляді окремих слів, а у вигляді блоків. Під такими блоками розуміються словосполуки, фрази, речення. Ваше головне завдання під час читання - звертати увагу не на окремі слова, а на думки, які ці слова або блоки слів передають.

   Після прочитання певної частини тексту, необхідно пригадати про те, що ж Ви ... детальніше →

Переглядів: 289 | Додано 13.10.2015

Насправді деякі слова немає необхідності спеціально вчити, в той же час є такі слова, які потрібно вчити напам'ять і використовувати в мові, перш ніж вони закріпляться в пам'яті. Постарайтеся використовувати такі прийоми:

  • Будьте вибагливі по відношенню до слів, які ви хочете вивчити. Вибирайте тільки ті, які вам знадобляться в мові.
  • Перевіряйте слова у словнику. У хорошому словнику ви знайдете: правильне написання та транскрипцію слова, значення слова в різних контекстах, а також перевіряйте "граматику слова".
  • Заведіть словник для нових слів. Поряд зі словом записуйте речення або фразу, в якому воно використовується.
  • Намагайтеся, як можна частіше використовувати нове слово в усній або письмовій мові. Таким чином, слово швидше закріпиться в пам'яті.
  • ... детальніше →
Переглядів: 285 | Додано 13.10.2015

Добре пишу англійською, але іноді здається, що в мене немає прогресу. Тому що, коли я використовую більш складні вирази або структури, то роблю помилки, тому доводиться використовувати тільки ті, які мені добре знайомі.

У тому, що ви застерігає себе від помилок, немає нічого поганого, але іноді потрібно експериментувати, щоб поліпшити свої навички. Ось декілька підказок. Коли пишете, експериментуйте з двома або трьома новими словами або граматичними структурами. Не хвилюйтеся, якщо зробите помилку. Якщо ви в чомусь не впевнені, то можете зробити позначку на полях, а потім проконсультуватися у викладача про правильність написання.

Коли читаєте журнали, газети або листи, виписуйте нові вирази, які надалі зможуть вам стати в нагоді.

Переглядів: 299 | Додано 13.10.2015

- Сприйняття англійської мови на слух - найбільша моя проблема. Як тільки я її чую, то багато чого не розумію, а якщо людина говорить дуже швидко або зі складним акцентом, то в мене починається паніка, і тоді я взагалі перестаю що-небудь розуміти.

У своїй проблемі ви не самотні. Навіть "носії мови" "вимикаються", якщо хтось говорить про що-небудь нецікавою для них або вживає занадто багато спеціальних термінів.

Паніки можна уникнути, якщо практикуватися в аудіюванні. Наприклад, коли ви слухаєте аудіозаписи на заняттях англійської мови, постарайтеся дотримуватися наступних рекомендацій:

Переглядів: 322 | Додано 13.10.2015

- Незважаючи на те, що я знаю правила, я хвилююсь, коли роблю граматичні помилки в мові. Чи можу я сподіватися на те, що коли-небудь буду володіти англійською мовою досконало?

  • Найімовірніше, що ні! Але чи потрібна досконалість? Ось деякі поради, які можуть вам допомогти:
  • < ... детальніше →
Переглядів: 364 | Додано 13.10.2015